“16 yıllık sürecin zirvesi olacaktır.”

AK Parti Karabük Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Eskipazar Heyetinin ziyareti sırasında yaptığı konuşmada 2019´da yapılacak mahalli idarelerle Cumhurbaşkanlığı seçi

GÜNCEL 16.01.2018 19:00:27 0
 “16 yıllık sürecin zirvesi olacaktır.”

 

AK Parti Karabük Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Eskipazar Belediye Başkanı Mustafa Yarkan, AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı İsmail Palaz, Eskipazar İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Teşkilatı´nın ziyareti sırasında yaptığı konuşmada 2019´da yapılacak mahalli idarelerle Cumhurbaşkanlığı seçimleri 16 yıllık sürecin zirvesi olacağını söyledi.

Eskipazar heyeti AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katıldığı AK Parti Grup Toplantısına katıldı.

Grup toplantısı sonrası AK Parti Eskipazar İlçe Teşkilatı, Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal ile TBMM çatısı altında toplantı odasında bir araya geldiler. 

Eskipazar İlçe Teşkilatını Gazi Meclis´te ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten AK Parti Karabük Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Kongre sürecimizi tamamladık. Bundan sonra tek hedefimiz 2019 seçimleri. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN her konuşmasında buna vurgu yapıyor. 2019´da yapılacak mahalli idarelerle Cumhurbaşkanlığı seçimleri 16 yıllık sürecin zirvesi olacaktır. Bu seçimler sadece ülkemiz için değil gözlerini ve gönüllerini bize kilitlemiş milyonlarca kardeşimiz için de büyük önem taşımaktadır. Önümüzdeki 1.5 yıllık süreci çok iyi değerlendirmeliyiz. İlçemizden gelen talepleri karşılama noktasında Milletvekilimiz Mehmet Ali ŞAHİN bey ile birlikte çalışıyoruz. Birlik beraberliğimiz daim olduğu sürece aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. “ dedi.

 Eskipazar Belediye Başkanı Mustafa Yarkan, “Kısa bir süre içerisinde Belediye Başkanlığı değişimi ve İlçe kongremizi gerçekleştirdik. Bu süreçteki desteklerinden dolayı Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Bugün hem partimizin grup toplantısına katılmak hem de Milletvekillerimize ziyarette bulunmak için buradayız.” diyerek, Eskipazar´da devam eden yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

 


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °