Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı sona erdi

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan ve bu yıl 23. kez kapılarını ziyaretçilerine açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) sona erdi. Ziyaretçi akınına uğrayan fuar, turizmcileri memnun etti.

GÜNCEL 4.02.2019 16:04:52 0
 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı sona erdi

 

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde gerçekleşen ve turizmcilerin yoğun ilgi gösterdiği EMITT Fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Turizm sektörüne ışık tutan EMITT Fuarı´na dünyanın dört bir yanından katılım sağlandığını ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, 4 gün boyunca bölgenin tanıtımı adına güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.  

Açılıştan son güne kadar tur şirketlerinin markajında olduklarını kaydeden Ürkmezer 'Çeşitli turlarla temaslar kurduk. Yerli yabancı çok sayıda tur operatörü, seyahat acentesi temsilcileri standımızı ziyaret ettiler. Özellikle ilçemizin geçen yıllara oranla çok daha fazla ilgi gördüğünü de söylemek gerekir ' diye konuştu.  

Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi aldıklarını ve Safranbolu´nun ilgi odağı olmayı başardığını belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ' Turizm ve tanıtım adına çeşitli platformlarda çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. EMİTT´te bunlardan bir tanesi. Safranbolu olarak bu çalışmaların neticesinde geçtiğimiz yıl bir milyonun üzerinde turisti ağırladık. İnşallah 2019 yılında bu rakamlar çok daha yukarılarda olacaktır diye düşünüyorum' dedi.   Güzel bir fuar dönemi geçirdiklerini ifade eden Ürkmezer ' Ekiplerimiz burada özveri ile çalıştılar.

Standımızı ziyaret eden herkes mutlu ve Safranbolu´yu merak ederek ayrıldı. Bu vesile ile, fuarda bölge ile bizzat ilgilenen Sayın Valimiz Fuat Gürel beyefendi başta olmak üzere, efor sarf eden tüm yetkililerimize, diğer illerden ziyaretimize gelen Valilerimiz Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, medya mensupları ile standımızı ziyaret eden yerli yabancı tüm misafirlere teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °