Türk Ocakları Genel Başkanı Öz, Salihli´de konferansa katıldı

Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz, Manisa´nın Salihli ilçesindeki Türk Ocakları Şubesi tarafından düzenlenen “Küresel Hegemonya Mücadelesi ve Türkiye´nin Beka Meselesi” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

GÜNCEL 16.11.2017 21:14:36 0
 Türk Ocakları Genel Başkanı Öz, Salihli´de konferansa katıldı


Türk Ocakları Salihli Şubesi tarafından, Ticaret ve Sanayi Odası Sardes Konferans Salonu´nda “Küresel Hegemonya Mücadelesi ve Türkiye´nin Beka Meselesi” konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak ise Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz katıldı. Konferans kapsamında Salihli´ye gelen Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz, Salihli´deki Türk Ocakları Şehitlik Anıtı, Türk Ocakları Meydanı, Türk Ocakları 100. Yıl Anıt Çeşmesi ile Türk Ocakları Salihli Şubesini ziyaret etti.
Türk Ocakları Salihli Şube Başkanı Ersin Aybar´ın eşlik ettiği Genel Başkan Prof. Dr. Mehmet Öz, son olarak Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda´yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Kayda´ya belediye çalışmalarında kolaylıklar dileyen Genel Başkan Öz, Türk Ocakları´nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz´e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu ile belediye meclis üyeleri eşlik etti.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °