1. ayak yarışları Sinop´ta başlayacak

Karabük-Safranbolu Otomobil ve Doğa Sporları Arama Kurtarma Derneği (KARDOFF) Kulübü ve AYANDOFF Derneği´nin katkıları ile Türkiye Şampiyonası Trial 1. Ayak Yarışları Sinop´ta yapılacak.

SPOR 30.03.2017 23:13:38 0
1. ayak yarışları Sinop´ta başlayacak

 

22-23 Nisan tarihlerinde yapılacak ve 2 gün sürecek olan yarışlar Sinop´un Ayancık ilçesine bağlı Çangal Dağı Akgöl mevkiinde yapılacak.
Yapılacak yarışlarla ilişkin açıklamalarda bulunan Karadeniz Off-Road Birliği ve KARDOFF Kulübü Başkanı Ahmet Demir, ”Yarışımıza Türkiye´nin dört bir yerinde yarışan yarışçı arkadaşlarımız gelecek. Seyir zevki yüksek bir mücadele olacak. Karabük Off-Road Kulübü olarak bu yıl iki tane güzel keyifli Türkiye Şampiyonası gerçekleştireceğiz. Bunun ilki olarak Sinop´un güzel ilçesi Ayancık´ta 22-23 Nisan tarihlerinde Türkiye Trial Şampiyonasının 1. Ayak yarışlarını gerçekleştireceğiz. Ayancık ilçesinde bu yıl kurulan AYANDOFF Derneği ile ortaklaşa çalışma sonrası güzel bir etkinlik çıkarmayı hedefliyoruz. Bu sene Ayancık´ta ilkini yapacağımız 1. Ayak yarışlarına Karabük Off -Road kulübünün öncülüğünde orada yeni bir kulüp ortaya çıkarmak adına ve Ayancık doğasının ortaya çıkarak halkının ayağına böylesine bir yarışı getirmenin mutluluğunu yaşayacağız. Güzel bir organizasyon olacağını düşünüyoruz. 22-23 Nisan tarihleri arasında Ayancık ilçesinin Çangal dağında bulunan Akgöl mevkiinde güzel bir organizasyon yaparak adrenalinin tavan yaptığı zevkli ve renkli bir hafta sonu geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °