1. Uluslararası Enerji Sistemleri Mühendisliği Sempozyumu başlıyor

Karabük Üniversitesi´nin düzenlediği 1. Uluslararası Enerji Sistemleri Mühendisliği Sempozyumu (ICESE´17) 2 Kasım Perşembe günü saat 10:00´da başlıyor.

GÜNCEL 30.10.2017 20:33:37 0
1. Uluslararası Enerji Sistemleri Mühendisliği Sempozyumu başlıyor

 

 Açış ve protokol konuşmalarının Mühendislik Fakültesi Hamit Çepni Konferans Salonunda yapılacak olan sempozyumun bildiri sunumları ve diğer oturumları Demir Çelik Enstitüsü Konferans Salonu´nda gerçekleştirilecek.

 Tüm dünyadan araştırmacıların ve sanayicilerin katkılarıyla tüm enerji ile ilgili konularda disiplinler arası bir platform oluşturmayı amaçlayan Birinci Uluslararası Enerji Sistemleri Mühendisliği Sempozyumu enerji araştırması ve uygulamalarında elde edilen gelişmeleri paylaşmak ve tartışmak için dünyanın dört bir yanından araştırmacılar, akademisyenler, mühendisler ve endüstriyel profesyonelleri bir araya getirecek.

 Sempozyumda mekanik, termal, nükleer, kimyasal, elektromanyetik, manyetik ve elektrik enerjisi, rüzgâr enerjisi, hidroelektrik, güneş enerjisi, biyokütle, biyoyakıt, jeotermal gibi yenilenebilir (yeşil) enerji sistemleri ve kaynakları (RESS) gibi konuları kapsayan bildiriler sunulacak.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °