100. Yıl Mahallesinde Uysal´a Sevgi Seli

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal 100.yıl mahallesinde esnaf ve öğrencilerle buluşup Karabük´ü yaşanabilir bir şehir haline getirecek projelerini anlatıp,mahalle sakinlerinin dertlerini dinledi.

GÜNCEL 18.02.2019 17:25:52 0
100. Yıl Mahallesinde Uysal´a Sevgi Seli

 

Belediyecilik anlamında her mahalle, her hemşerimin hizmete aç olduğunu görmenin üzüntüsünü yaşadığını belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal” Karabük´lü hemşerilerime hizmet için adanmış belediye başkanı adayı oldum. Yaklaşık 60 gündür herkesin elini sıkıyor, dertlerini ve beklentilerini dinliyorum. Üzülerek şunu gördüm ki 10 yıldır Karabük ili geri gitmiş. Şimdi bu kaybolan yılları geri alma zamanı. Bunu da halkının teveccühü ile başaracağız. Safranbolu ilçesi son 3 yılda Devletten 60 Milyon TL hibe veya kredi alırken, Karabük Belediyesi sıfır yardım almış. Burada kaybeden acaba kim, tabi ki Karabük halkı. Maalesef l 10 yıldır Karabük Belediyesi ben bilirim, ben ne dersem o olur, anlayışı ile yönetilmiş. Anlayış bu olunca da durum ortada, dert yumağı, söz verilip de yapılmayan, kağıt üzerinde çok güzel gösterilen projelerin, sadece kağıtta gösterildiği gibi kalmış, gösterildiği ile hiç alakası olmayan hizmetler olmuş. Karabük halkı maalesef şunu ifade ediyorlar” Maalesef 10 yıldır sözler veya projeler ya lafta ya da kâğıt üzerinde kaldı.

100. yıl da Karabük´ün aşını, işini büyütmek için çalıştığım ve kurucu rektörü olduğum Karabük Üniversitesine yaptığım hizmetler için, mevcut Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından adımın verildiği cadde üzerindeki esnafları ziyaret ettim. Öğrencilerle ve hemşerilerimle sohbet ettim. Dert ve isteklerini dinledim. Her mahallede olduğu gibi bu mahallede de dert çok. Cenabı Allah´ın izni ile 1 Nisan tarihinden itibaren el birliği, gönül birliği ile mahallelerimizdeki dertlere çare olacağız” dedi.

 


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °