15 TEMMUZ DAYANIŞMA KAMPANYASINA SAFRANBOLU BELEDİYESİNDEN ANLAMLI DESTEK

Safranbolu Belediyesi çalışanları, Başbakanlık tarafından başlatılan ´15 Temmuz Dayanışma Kampanyası´ hesabına topladıkları bir miktar parayı yatırarak destekte bulundu

GÜNCEL 22.08.2016 19:33:42 0
15 TEMMUZ DAYANIŞMA KAMPANYASINA SAFRANBOLU BELEDİYESİNDEN ANLAMLI DESTEK

 

Ziraat Bankası Safranbolu Şubesine gelen Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Başkan Yardımcılar, Birim Müdürleri ve belediye personeli, topladıkları paraları yardım için açıla hesaba yatırdı.
Burada gazetecilere açıklamada bulunan Aksoy, belediye personeline duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
Kısa süre içerisinde planlanan kampanyaya bütün çalışanların özverili şekilde katıldığını, bundan sonrada kampanyanın devam edeceğini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 'Belediyemiz çalışanları başbakanımızın çağrısıyla 15 Temmuz demokrasi şehitleri için topladıkları bir miktar parayı Ziraat Bankasında açılan hesap aracılığıyla demokrasi şehitlerimize havale yaptık. Bütün çalışanlarımıza duyarlı davranışları nedeniyle teşekkür ediyorum. Safranbolu Belediyesi olarak vatandaşlarımızla beraber de bu kampanyayı daha da geliştirerek sürdürmek istiyoruz. Türkiye 15 Temmuz gecesi devletine, milletine, geleceğine, beraberliğine, iradesine, demokrasisine sahip çıktı. imdi o sahip çıkma esnasında çeşitli vesilelerle gerek silahla, tankların altına kalarak, hain dipçiklerin altında can veren demokrasi şehitlerine arkada kalan yakınlarına sahip çıkma zamanı. o zaman ülkeye sahip çıktık şimdi şehitlerimizin yakınlarına sahip çıkma zamanı diyoruz. DAEŞ, PKK ve FETÖ bağımsız birere terör örgütü değildir. Bunların tamamı Türkiye´nin düşmanları tarafından Türkiye´nin geleceğinin parlak olmasını istemeyen hain eller tarafından yönetilen birer maşalardır. Artık halkımız bunları iyice gördü, bildi ve her şey ortaya çıktı. Ben bir kez daha 15 Temmuz sürecinde şehit olan vatan sever vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet yaralananlara da acil şifalar diliyorum ' dedi.
Aksoy, dileyen vatandaşların tüm GSM Operatörlerinden de mesaj ile destek verilebileceğini hatırlattı.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °