2. Günün Gözdesi de Safranbolu

Tarihi Kentler Birliği´nin desteği ve Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı´nın işbirliğiyle düzenlenen 9. YAPEX Restorasyon, Kültür Mirası ve Koruma Fuarının 2. günün gözdesi yine Safranbolu oldu.

GÜNCEL 8.11.2019 14:07:41 0
2. Günün Gözdesi de Safranbolu

 

6 kişilik ekibi ile standa gelen misafirlerle bizzat ilgilenen ve Safranbolu´yu her platformda büyük bir başarı ile temsil ettiklerini kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX)´in ikinci gününde de Safranbolu standının ziyaretçi akınına uğradığını söyledi.

Böylesi önemli ve yoğun katılımlı bir fuarda Safranbolu´nun ön plana çıkmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Köse;  “Fuarın ikinci günü olmasına karşın standımız oldukça yoğun bir ilgi görüyor. Bununla birlikte tanıtım içeren argümanlarla birlikte broşür ve lokum ikramlarında bulunuyoruz. Safranbolu´muzu tanıtmak ve turizmine katkı sağlayabilmek için çalışmaktayız. İnşallah buradan güzel bir fuar dönemi geçirip geri döneceğiz” şeklinde konuştu.

Standı çok sayıda protokol üyesinin ziyaret ettiğini belirten Başkan Köse;  “Burada aynı zamanda pek çok tur şirketi ve turizm acentesi ile de görüşme fırsatı bulduk.  Standımızı ziyaret eden ve Safranbolu´ya ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °