2 şehidin ateşi Malatya´ya düştü

Tunceli´deki helikopter kazasında şehit olan polis memurlarından Candaş Kaplan ve Hasan Yıldırım´ın Malatya´daki baba ocaklarına acı haber verildi.

GÜNCEL 18.04.2017 23:45:42 0
2 şehidin ateşi Malatya´ya  düştü

 

Şehit polislerden 24 yaşındaki Candaş Kaplan ve Hasan Yıldırım´ın Malatya´daki baba evlerine ateş düştü. Askeri yetkililer tarafından her iki şehidin ailelerine acı haber verildi. Şehit polis Candaş Kaplan´ın, Battalgazi ilçesi Hacıabdi Mahallesi Ancarlı Sokak Uludağ Yapı Kooperatiflerinde oturan babası Mustafa ve annesi Gülbahar Kaplan´a acı haber verildi.

Şehit Candaş Kaplan´ın acı haberini alan baba Mustafa Kaplan´ın Akçadağ Belediyesinde CHP´li meclis üyesi olduğu ortaya çıktı. Haberin ardından CHP İl Başkanı Enver Kiraz da, aileyi ziyaret ederek, başsağlığı diledi. Acı haberin ardından Ailenin Tunceli´ye hareket ettiği öğrenildi.

Şehit polis Kaplan´ın bir kardeşi bulunduğu öğrenilirken, kardeşi Çağdaş´ın ise asker olduğu bildirildi. Çağdaş Kaplan´ın Kıbrıs´ta vatani görevini yaptığı öğrenildi.
Şehit polis Hasan Yıldırım´ın annesi Melika ve babası Fuat´a da acı haber yetkililer tarafından ulaştırıldı. Gaziantep´te Olay Yeri İnceleme görevlisi olarak görev yapan Hasan Yıldırım´ın, kısa süre önce Özel Harekat Polisi olduğu ve geçici görev ile Tunceli´ye gönderildiği öğrenildi.
25 yaşındaki Yıldırım´ın 4 yıllık polis olduğu ve bekar olduğu belirtildi.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °