2016 YILI SON GEZİCİ BAŞKANLIK OFİSİ ÇERÇİLER MAHALLESİNDE KURULDU

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında son olarak Çerçiler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

GÜNCEL 21.11.2016 14:22:41 0
2016 YILI SON GEZİCİ BAŞKANLIK OFİSİ ÇERÇİLER MAHALLESİNDE KURULDU

 

Toplantı öncesi açılış konuşması yapan Çerçiler Mahalle Muhtarı Halim Kaya; “Başkanım sayenizde doğalgaza kavuştuk. Mahallemizde bulunan yaşlılarımız odun kömür taşımaktan kurtuldular. Yollarımızın asfaltı yapıldı. İlk defa mahallemize asfalt yapıldı. Mahallemizde ilk defa böyle bir hizmet gördük. Şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Dursanlarda önceki dönemde yapmış olduğunuz İlkokulu Sosyal Yaşam Merkezine dönüştürdünüz. Çerçiler Merkezde Çerçiler Sosyal Yasam Merkezini hayata geçirdiniz. Buradaki vatandaşlarımızda biz garip kaldık. Dayıslara´da Sosyal Yaşam Merkezi istiyoruz diyorlar. Mahallelerde yapmış olduğunuz Gezici Başkanlık uygulaması sayesinde sorunlarımızı sizlere iletiyoruz. Bu uygulama adına sizlere mahallem adına tekrardan teşekkür ederim” dedi.

Başkan Vergili mahalle sakinleri ile bir süre yaptığı sohbetin ardından Çerçiler Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °