Müşterek meslek komiteleri 2.dönem toplantısı yapıldı

2018 Yılı 2.Dönem Müşterek Meslek Komiteleri toplantısı Milletvekillerimizin teşrifleriyle, Meslek Komite üyelerimizin katılımıyla 22.10.2018 tarihinde Büyük Kulüp de yapıldı.

GÜNCEL 23.10.2018 15:02:54 0
Müşterek meslek komiteleri 2.dönem toplantısı yapıldı
 
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı “Hüsnü Salih Yılmaz, toplantıya katılan komite üyelerine ve milletvekillerimize teşekkür ederek Komitelerin verimli çalışmasının Odanın üyelerine verdiği hizmetin kalitesini artırdığının altını çizen Başkan Yılmaz, 2018  Nisan ayında Ticaret ve Sanayi Odasının seçimlerinin yapıldığını, asıl görevimiz bundan sonraki süreçte başladı. Bütün üyelerimizin ve meslek komite üyelerimizin fikir ve görüşlerinize ihtiyacımız var bu görüşler bize ilerleyen zamanlarda yol gösterecektir” dedi.
Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının kurucu üye olarak yürüttüğü Eskipazar İlçesi Hamamlar Köyü Bayındır Köyleri mevkiinde yer alan Karabük Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Emin Demir yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Danışmanı Mehmet Besleme ,Odamızın 2019-2022 yıllarını kapsayan Stratejik planda Karabük Ticaret ve Sanayi Odası´nın etkinliklerinin geliştirilebileceği alanlar ile yapılabilecek işbirlikleri konularında fikir alışverişinde bulundu. 
Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Karabük´te huzur ve barışı sağlayarak bir araya gelerek üzerimize hep beraber düşen ne varsa yapacağız. Şehrimizde kurulu bulunan işletmeler içinde gerek ülke ekonomisine, gerekse ilimiz ekonomisine sunmuş olduğunuz katkılar bizleri sevindiriyor dedi.
Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde yürütülen projelerin Karabük için çok önemli olduğunu, bu projelerin hayata geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Meslek komitelerinin sorun, talep ve çözüm öneri ile ilgili Yönetim Kurulu tarafından yapılan çalışmaların son durumu hakkında komite üyelerine bilgilendirmelerde bulunarak toplantı sona erdi.

Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °