“22 GÜN SONRA AK PARTİ TEKRAR TEK BAŞINA İKTİDARA GELECEK”

AK Parti Karabük milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “7 Haziran seçimlerinin üzerinden 4 ay geçti, inşallah 22 gün sonra seçimler yenilenecek ve AK Parti tekrar tek başına halkımızın desteği ile iktidara gelecek” dedi

SİYASET 8.10.2015 12:21:30 0
“22 GÜN SONRA AK PARTİ TEKRAR TEK BAŞINA İKTİDARA GELECEK”

1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Karabük teşkilatı bu doğrultuda Eskipazar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
AK Parti Karabük milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 7 Haziran seçimlerinin üzerinden 4 ay geçtiğini, 22 gün sonra da seçimlerin yenileneceğini ve AK Parti tekrar tek başına halkın desteği ile tek başına iktidara geleceğini ifade ederek, “Seçim çalışmalarımız ilçelerimiz bazında devam ediyor. 7 Haziran seçimlerinin üzerinden de 4 ay geçti ve inşallah 1 Kasım´da değerli hemşerilerimizim desteği ile Karabük´te ve ülke genelinde tekrar AK Partimiz sandıklardan birinci parti olarak çıkacak. Yapmış olduğumuz hizmetlerin de üzerine koyarak çalışmalarımız devam edecek. Bizler, halkımızın AK Parti´ye olan inancına güveniyoruz. İnşallah bu seçimde de bunu göreceğiz. Tüm hemşerilerimize bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim” dedi.
Eskipazar ilçesinde gerçekleştirilen seçim çalışmasında Uysal´a, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, Eskipazar AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sevdalı, İl ve İlçe teşkilat kademeleri ile birlikte çok sayıda partili eşlik etti.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °