23 Nisan´ın belediye başkanı; 'HES´e karşıyız”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Yenice´de de törenlerle kutlandı. Her yıl olduğu gibi bayram öncesi öğrencilerin resmi kurumları ziyaretleri de devam etti.

GÜNCEL 23.04.2018 13:56:40 0
23 Nisan´ın belediye başkanı;

 

Yenice Belediyesi´ni, Yenice Ülkü Ortaokulu öğrencileri ziyaret etti. Ülkü Ortaokulu Müdür Yardımcısı Aydın Ören, Öğretmenler Sibel Bağbaşı ve Burcu Aktaş Demir ile birlikte belediyeye gelen Azize Karakaş, Cansu Ören ve Emircan Sugeçti´den oluşan öğrenci grubunu Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve Daire Müdürleri karşıladı. Belediye Başkanı Zeki Çaylı bir süre öğrencilerle sohbet etti ve belediyecilik konusunda bilgi verdi. Öğrenciler de Belediye Başkanı Zeki Çaylı ´ya dileklerini sundular. 
23 Nisan dolayısıyla Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Azize Karakaş´ın rahat bir tavır sergilediği gözlendi. 23 Nisan Belediye Başkanı Azize Karakaş, “İlçe olarak, belediye olarak HES´e karşıyız. Halkımızın sonuna kadar yanındayız' dedi. 
Zeki Çaylı ve yönetiminin hizmetlerinden özellikle de Seyir Terası ve Çıra Pazarı Projesinden memnunluk duyduklarını belirten Azize Karakaş, Çaylı´ya hizmetleri için teşekkür etti. Belediye Başkanı Zeki Çaylı da, her zaman olduğu gibi HES´e karşı olduklarını yeniledi ve HES´in iptali konusunda her konuda desteğe hazır olduklarını söyledi. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Zeki Çaylı, öğrenci ve öğretmenlere hediyeler verdi. 


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °