3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Yönetimi ve engellilere yönelik ilimizde faaliyet gösteren resmi ve özel kurum yöneticileri Vali Mehmet Aktaş´ı ziyaret etti.

GÜNCEL 4.12.2016 11:58:56 0
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

 

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Selma Uluçay, Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz, Resmi ve Özel Dernek Yöneticileri ile üyeleri katıldı.
 
Kent Meydanı Belediye Nikah Salonunda devam eden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlamalarına Vali Mehmet Aktaş´ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı J. K. Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, kurum müdürleri, sivil topluk kuruluşlarının temsilcileri, engelli vatandaşlarımız ile aileleri katıldı.
 
İŞKUR ve Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi işbirliğinde düzenlenen Kitre bebek yapımını inceleyen Vali Mehmet Aktaş yetkililerden bilgiler alarak sergiyi gezdi.
 
Günün anlan ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı etkinlikte, İl Özel İdaresinin katkılarıyla alınan  akülü tekerlekli sandalyeler Vali Mehmet Aktaş ve protokol üyeleri tarafından hak sahiplerine teslim edildi. Tören SHM Müdürü Elif Ünsal´ın yaptığı “Engelli Hakları” konulu sunum ile sona erdi. 

Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °