3 Puan Almak İstiyoruz

Karabükspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları sürüyor Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak, Deplansmanda hiç tanışamadığımız 3 puana Eskişehirspor karşısında ulaşmak istiyoruz.

GÜNCEL 16.02.2012 17:25:00 0
3 Puan Almak İstiyoruz
Kardemir D.Ç Karabükspor Futbol Şube sorumlusu İsmail Durak, deplasmanda tanışamadıkları 3 puana Eskişehirspor karşısında ulaşmak istediklerini söyledi.
Kırmızı-mavili takım hafta sonu deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Hasan Doğan tesislerinde yapılan idmanda sakatlıkları devam eden Kağan, Deumi, Mehmet Çakır ve Güven katılmazken, Mustafa Sarp ise düz koşu yaptı.
Yapılan antrenmanı takip eden Futbol Şube sorumlusu İsmail Durak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, devre arasında takıma inandıklarını ve güvendiklerini söylediklerini hatırlatarak, 'Doğru ve haklı olduğumuzu bu takım bize ve taraftarımıza gösteriyor. Biz bir ekibiz. Bu takım süper Lig'e yakışıyor ve bu ligde de kalacaktır. Önümüzdeki en büyük etken ikinci yarı ile birlikte inanmamız ve ekip olmamızdır. İç sahada beşte 5 yaptık. Deplasmanda ise Samsunspor haricinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor
maçı beraberliğimiz var. Şuana kadar dış sahada 3 puan almış değiliz. Biz bundan sonraki durumu maç maç düşünüyoruz. Önümüzdeki maçları düşünerek galibiyet parolası ile çıkıyoruz. İnşallah deplasmanda hiç alamadığımız 3 puanı Eskişehir maçı ile almak istiyoruz' dedi.

Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °