48 gündür kayıp olan genç ağaca asılı halde bulundu

Sosyal medyada tanıştığı kızla buluşmak için Zonguldak´tan İzmir´e geldikten sonra kayıplara karışan 23 yaşındaki Mutlu K., Çeşme ilçesinde bir ağaca asılı halde bulundu.

GÜNCEL 28.09.2019 18:30:17 0
48 gündür kayıp olan genç ağaca asılı halde bulundu

 

Edinilen bilgiye göre, 11 Ağustos tarihinden itibaren kayıp olan 23 yaşındaki Mutlu K., İzmir´in Çeşme ilçesinde ağaca asılı halde bulundu. İddiya göre, sosyal medya üzerinden İzmir´de yaşayan genç bir kızla tanıştı. Mutlu K., geçen 11 Ağustos´ta babasına, “Baba ben İzmir´de bir kızla tanıştım onunla evlenmek istiyorum. İzmir´e gitmem lazım” dedi. Otobüsle İzmir´e gelen Mutlu K., babasını arayarak, “Beni merak etmeyim İzmir´deyim” bilgisini verdi. Ancak baba Mustafa K.´den bir daha haber alamadı. Polise kayıp başvurusunda bulundu.
Gencin ailesi 11 Ağustos tarihinden itibaren Mutlu K.´dan haber alamayan ailesine acı haber dün haber geldi. Vatandaşlar tarafından İzmir´in Çeşme ilçesi Altınkum Pırlanta yol ayrımında ağaçta asılı bir ceset gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, ölen gencin kayıp olarak aranan Mutlu K . olduğunu tespit etti. Yapılan incelemenin ardından Mutlu K.´nin cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °