Çay Kaşığı İlle Anahtar Yapıp Kelepçeyi Açtı

Karabük T Tipi Ceza İnfaz Kurumu`nda hırsızlık suçundan tutulan mahkumlardan L.D., Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`ne götürülürken başka bir mahkuma ağzından çıkardığı 3 santimlik el yapımı kelepçe anahtarını verirken yakalandı.

3. SAYFA 12.07.2014 12:05:33 0
 Çay Kaşığı İlle Anahtar Yapıp Kelepçeyi Açtı

Karabük T Tipi Ceza İnfaz Kurumu`nda hırsızlık suçundan tutulan mahkumlardan L.D., Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`ne götürülürken başka bir mahkuma ağzından çıkardığı 3 santimlik el yapımı kelepçe anahtarını verirken yakalandı.

Hırsızlık suçlarından 27 yıl 2 ay hapis cezası  alan L.D., Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`ne cezaevi aracıyla götürülürken araçtaki güvenlik kamerasındaki görüntülerde arkadaşı H.A.`ya ağzındaki cismi verirken tespit edildi. Yapılan incelemede cismin kelepçe anahtarı olduğu belirlendi. Anahtarın, çay kaşığının arka kısmı kesilerek yapıldığı ve yapılan denemede kelepçeyi açtığı saptandı.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nde bileklerindeki kelepçeleri açarak firar etmeyi planlayan 2 mahkumla ilgili savcılığın başlattığı soruşturmanın devam ettiği açıklandı.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °