Abidin Ünsal`dan Ziyaret

Karabük Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret ederek hayırlı olmasını diledi.

SİYASET 15.04.2014 20:24:15 0
Abidin Ünsal`dan Ziyaret

Ünsal, “Yaklaşık 4 yıldır birlikte çeşitli vesileler ile hizmet noktasında çalışmalar yaptığımız Belediye Başkanımıza yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ziyaretinde bulunuyorum.  Hem hayırlı olsun hem de uzun süren seçim dönemi sırasında görüşemediğimiz başkanımıza bir merhaba demek içinde gelmiş olduk. Başarılı çalışmalarında başarılar diliyorum. Umarım Safranbolulularda memnun kalırlar” dedi.
Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, Safranbolu ile gönül bağı da olduğunu dile getirirken, bu nedenle Safranbolu’yu temsil edenler ile de gönül bağları olduklarını, o yüzden Safranbolu gönül bağının hiçbir zaman kopmayacağını, Karabük’ün Safranbolu, Safranbolu’nun da Karabük demek olduğunu söyledi.
Başkan Aksoy ise, “Vali Yardımcımız Abidin Ünsal beyefendinin ziyaretlerinden dolayı mutlu oldum. Nazik davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de kendisi ile uzun süreler çalışmak ve Safranbolu’ya güzel hizmetler yapma imkânımız nasip olur” dedi.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °