Açı Kolejinden Ürkmezer´e Ziyaret

Karabük´ün ilk ve tek konsept okulu olarak 2019-2020 eğitim yılında hizmet vermeye başlayacak olan ve bu süreçte de hazırlıklarını tamamlayan AÇI Koleji Kurucuları Muhammet Aydın, Salih Aydın ve Eğitimci Serhat Alper Safranbolu Kaymakam?

GÜNCEL 3.01.2019 17:08:54 0
Açı Kolejinden Ürkmezer´e Ziyaret

 

Muhammet ve Salih Aydın tarafından Kolej çalışmaları hakkında bilgiler verilirken, AÇI Koleji tarafından uluslararası standartlarda bir okul konsepti oluşturulduğunu ifade edildi. Ziyaretin sonunda ise, eğitime verdiği önem ve desteklerden dolayı ise Ürkmezer´e teşekkür ettiler.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “ Eğitim bizim için en önemli kavramların başında geliyor. Yarınımız olan çocuklarımızın Ülkemize ve ailelerine faydalı birer birey olarak yetişmeleri için hem eğitimlerine hem sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacı ile çeşitli projeler üretiyoruz. Bu çalışmaların meyvesini verdiğini görmekten ve onların başarılarına şahit olmaktan da gurur duyuyoruz. Bu vesile ile sizlere nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °