Adım Adım Bal Ligine

Safranbolu Belediye Spor galibiyet serisini sürdürdü.

GÜNCEL 15.03.2018 16:46:26 0
Adım Adım Bal Ligine

 

Karabük 1. Amatör Kümedeki takımımız ligin başından itibaren aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi.

Pazar günü oynadığı 5000 Evler Spor karşılaşmasını 2 – 0 kazanan Safranbolu Belediye Spor, ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını da korumaya devam etti.

Karşılaşmayı baştan sona üstün tamamlayan Belediye Sporu taraftarlar da yanız bırakmazken, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´de tribündeki yerini aldı.

Maç sonu her iki takım teknik derktörünü de tebrik eden Ürkmezer, soyunma odasında futbolcularla da sohbet etti ve galibiyetinizden dolayı kutluyorum” dedi.

Oynadıkları futboldan memnun olduklarını ve takımı yakından takip ettiğini belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “Bizler kentin idarecileri ve takım yöneticileri olarak sizlerin arkanızdayız. Hangi maç olursa olsun fair play ruhu içerisinde aynı azimle karşılaşmalara hazırlanın ve elinizden gelenin en iyisini yapın. Sizlere güveniyor, bu sezon Bal Ligine çıkarak orada da bizleri başarı ile temsil edeceğinize inanıyoruz” diye konuştu.

Takımın kondisyonunun da iyi olduğunu kaydeden Ürkmezer, taraftarlara da çağrıda bulunarak gençlerimiz karşılaşmalarda yalnız bırakmayalım” dedi.

Safranbolu Belediye Spor önümüzdeki hafta, ligin ilk yarısında 10- 2 mağlup ettiği Soğuksu Yenice Spor karşılaşmasına yine mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Karşılaşmayı Ürkmezer ile beraber Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kaya, Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Safranbolu Minibüsçüler ve Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı ve Belediye Spor Yöneticisi Birol Sarıvaz ile çok sayıda Safranbolulu taraftar izledi. 


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °