ADLİYEYE SEVK EDİLEN 18 EMNİYET PERSONELİNDEN 6´SI TUTUKLANDI

Karabük´te Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ/PDY) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 18 emniyet personelinden 6´sı tutuklandı

GÜNCEL 7.09.2016 15:23:39 0
ADLİYEYE SEVK EDİLEN 18 EMNİYET PERSONELİNDEN 6´SI TUTUKLANDI

 

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma doğrultusunda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen şube müdürleri K.A. ve Z.A., Emniyet Amiri Ç.Ç., Komiser Yardımcıları A.B., M.K. ve S.N., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevi´ne gönderildi. Şüphelilerden F.B, M.S, İ.A, A.A, A.D, M.H, Z.B, H.D, S.B, H.Ş, D.Y. ve M.D. adli kontrol şartıyla salıverilirken, H.D´nin ise sorgusunun devam ettiği belirtildi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 
Karabük´te Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ/PYD) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı. 
İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerince FETÖ´nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma doğrultusunda operasyon düzenlendi. Operasyonda örgüte ait yurt, dershane ve derneklerde görevli Ş.K, E.D, A.Y, D.A.B. ve R.B. gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki sorguları sürüyor.


Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °