Afrin Şehidi Ömer Bilal Akpınar İçin Mevlid-i Şerif Okundu

Afrin´de hain terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda Şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar´ın şahadete ermesinin sene-i devriyesi münasebeti ile Kuranı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.

GÜNCEL 7.02.2019 16:05:21 0
Afrin Şehidi Ömer Bilal Akpınar İçin Mevlid-i Şerif Okundu

 

Safranbolu Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından Merkez Camiinde okunan Mevlid-i Şerif programına, Karabük Valisi Fuat Gürel, eşi Özlem Aras Gürel, Karabük İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, eşi Miray Ürkmezer,  İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Burak Ören, İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, Şehidimizin mesai arkadaşları, ailesi, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, İlçe Müftüsü İsmail Temur, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdür ve Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitlerimizin bu Cennet Vatan var oldukça unutulmayacağını, gerek şahsen gerek Kaymakamlık ve Belediye olarak kendilerine emanet olan Şehit aileleri ile her daim irtibat halinde olduklarını kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Ömer Bilal Şahadet şerbetini içeli bir yıl oldu. Unutmadık, unutmayacağız. Bu gün evladımızın nezdinde tüm Şehitlerimizi bir kez daha andık. Onlara dualar gönderdik” dedi.

Şehitlerin ulaştığı makamın, ulaşılacak makamların en yücesi olduğunu kaydeden Ürkmezer; “  “Üzerinden bir yıl geçti. O makamlar, isteyerek varılamayacak makamlardır. Gönülden inanıyoruz ki, Ömer Bilal Akpınar ve onun gibi kahraman vatan evlatları, bilmediğimiz bir mekânda sizleri, bizleri ve tüm ümmeti temaşa ediyorlar. Bizlerin, onların uğrunda canlarını feda ettiği değerlere, kutsallara ne kadar sahip çıktığımızı gözlüyorlar.  Ben bir kez daha Cennet Vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm Şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize sağlık ve huzurlu bir yaşam diliyor, Başta Sayın Valimiz Fuat Gürel olmak üzere, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunmasının ardından Şehidimizin hayrına Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından ikramlar yapıldı.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °