AK Parti Esnaf Odaları Başkan Ve Yönetim Kuruluna Projelerini Anlattı

Çebioğlu BY Fatih Davet evinde AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş,AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu ve parti t

GÜNCEL 23.02.2019 16:20:47 0
AK Parti Esnaf Odaları Başkan Ve Yönetim Kuruluna Projelerini Anlattı

 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal bu kentin en önemli sorunları arasında trafik sorunu olduğunu belirterek “ 2018 yılına kadar mevcut belediye başkanı bu kentte trafik sorunu yok diyordu. Ben Aralık ayın da projemi açıkladıktan sonra ne oldu da birden bire bu şehir de trafik sorunu ortaya çıktı. Bu proje gökten inmedi. Ben Milletvekillik dönemim de bu Kardemir kavşağı projesinin yapılamsı için 2.5 yıl  kavga verdim ve sonuca ulaştırdım. 1 Nisan da uygulamaya geçireceğimiz ilk projelerden biridir. Madem kağıt üzerinde gösterdiğiniz Cuma pazarından Safranbolu´ya kadar yapacağınız ve Karabük´ün trafik sorununu çözecek olan projeyi 1 yıl da yapacaktınız da niye Karabük halkına 10 yıldır bu eziyeti çektirdiniz. Finans benim işim diyorsunuz, ben 2008 yılında rektör olduğum da ne personelim ne de bütçem vardı. Ama Karabük halkı ile yaptığım gönül birliği ile bugün 56 bin öğrencisi olan parmakla gösterilen bir üniversiteyi Karabük halkına kazandırdık. Karabük halkının aşını ve ekmeğini büyüttük, yani ben finansmanı da bilirim, gönülleri kazanmayı da bilirim.”

Belediye Başkanı Rafet Vergilinin kendi sosyal medya sayfasında paylaştığı bir açıklama için ise Uysal”Kendi sosyal medya hesabında  diyor ki 30 yıl önce İstanbul da market yokken Karabük de vardı, her ay sanatsal ve kültürel bir etkinlik oluyordu, ama bunları belediye yapmıyordu, halk kendileri yapıyordu. Bunları yapmak belediyenin görevi değil diyor. Ama 10 yıl Belediye Başkanının yanlış tutumu ve yönetimi yüzünden Karabük halkı sanatsal ve kültürel etkinlikler bakımından fakirleşti.” dedi.

 


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °