Ak Parti Kadın Kolları 3.Olağan Toplantısı

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, 'AK parti gücünü güç odaklarından değil,milletin hür iradesinden milletin ta kendisinden almaktadır, ve almaya da devam edecektir' dedi.

GÜNCEL 10.03.2012 19:49:09 0
Ak Parti Kadın Kolları 3.Olağan Toplantısı

AK Parti Karabük Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi'ne tek liste ile giren Ferhan Kısmet Cengiz, kadın kollarının yeni başkanı oldu. Karabük Gençlik Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye, İl Başkanı Öner Ayar, Karabük Milletvekili Osman Kahveci, AK Parti Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mürşide Balaban, AK Parti MKYK üyeleri Necla Bitik ve Handan Muratoğlu ile ilçe ve belde Belediye Başkanları ile parti üyesi kadınlar katıldı.
Kongrede konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, AK Parti'nin yolu ve hedefi Türkiye'yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak olduğunu söyleyerek, 'Ak Parti Türkiye'yi, kalkındırma, büyütme ve özgürleştirme azminde ve kararlılığındadır. Bu yolda milletimizin bizimle beraber olduğunu, bizimle beraber yürüdüğünü görüyoruz. Buda bize büyük bir heyecan veriyor.
AK parti gücünü güç odaklarından değil, milletin hür iradesinden milletin ta kendisinden almaktadır. Ve almaya devam edecektir. Türkiye'de maalesef halen demokrasiyi, millet iradesini içine sindiremeyenler, 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünü hazmedemeyenler vardır. Bu ülkede millet iradesi ne zaman iktidar olmuşsa birileri bunu Ergenekonlarla, balyoz planlarıyla durdurmaya çalışmış, ancak her seferinde millet iradesinin şamarıyla karşılaşmışlardır. Millete rağmen siyaset yapanlar, maalesef zaman zaman demokrasiyi de yaralamış ve demokraside balans ayarları yapmaya kalkmışlardır. 12 Eylül'ler, 28 Şubat'lar millet vicdanında derin yarlar açmış ve milletimiz bunlar karşı en büyük tepkisini ve cevabını sandıkta göstermiştir. Bu dönemler Türkiye'nin yakın tarihinin yüz kızartıcı dönemleridir, siyasetin millet nezdinde itibarını, inandırıcılığını, anlamını yitirdiği, devlet ile milletin arasına duvarların örüldüğü dönemlerdir. Bu dönemlerde ülkemizde ağır ekonomik krizler yaşanmış, ülkemiz büyük siyasal ve sosyal problemlerle karşı karşıya kalırken, birilerine devlet kaynakları hortumlatılmıştır. Biz öyle inançlı bir mücadele yapıyoruz ki, artık bu memleketin hiç bir zaman eliti olmayacak, bu memlekette hiç bir kimse sizin iradelerinize ayar çekme lüksünü hakkını kendinde göremeyecek, millet ne diyorsa o olacak' dedi.
Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde mevcut Başkan Hatice Demir aday olmazken, tek liste ile gidilen seçimde Ferhan Kısmet Cengiz 174 oyla AK Parti Kadın Kolları'nın yeni başkanı seçildi.
Ferhan Kısmet Cengiz başkanlığındaki Kadın Kolları Yönetimi ise şu isimlerden oluştu; Necla Ulusoy, Hacer Kayabaşı, Leman Aydın, Habibe çiçek, Özlem Öztürk, Aynur Benlioğlu, Bergüzar Karataş, Ayşegül Demir, Sebahat Köroğlu, Perihan Altınöz, Elif Şen, Seher Biçen, Hülya Şahin, Nadiye Sönmez, Emine Tuğba Aybakır, Emel İnce, Münevver Tuncay, Ayfer Şahin, Hülya Şahin, Nazife Çelik, Ayşe Başol, Serpil Başpunar, Hafize Güngör, Ayten Bilgin, Kezban Döngel, Selvi Duman, Gülsüme Erdoğan, Tuğba Demir, Tülin tezer, Emine Karaca, Fatma Yıldız, İlknur Yılmaz, Mihriban Saraç, Nilgün Civan, Filiz Kesmez ve Şerife Kanal.'


Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °