AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karabük İl Başkanlığı tarafından ''Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı' yapıldı.

GÜNCEL 19.02.2012 14:20:17 0
AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı
Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezinde yapılan toplantıya, AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımıcısı ve Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Karabük Milletvekili Osman Kahveci, İl Başkanı Ömer Ayar, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ile il ve ilçe parti yöneticileri katıldı.
İl Başkanı Ömer Ayar, toplantıda yaptığı konuşmada, Karabük'teki 8 belediyeden 7'sinin partisine ait olduğunu hedeflerinin önümüzdeki yerel seçimlerde 8 olduğunu söyledi.Teşkilat olarak bu yolda durmadan çalışmaları gerektiğini anlatan Ayar, 'Disiplinli, prensipli, düzenli hareket etmek, her türlü toplantıda bir araya gelmek, birlik ve beraberlik sistemi içinde hareket etme gibi güzel şeylerin sadece partimize ait bir güzelliktir. Ak Parti Belediyeleri Türkiye'de bir benzeri daha olmayan çok önemli çalışmalara imza atan belediyelerdir. Karabük merkezde aynı hizmeti sunamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu sefer bu inançla inşallah yerel seçimlerden başarı ile çıkacağız. Karabük'e sunamadığımız hizmetleri sunacağız. Bu hep birlikte başaracağız' dedi.
AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ise, yerel yönetimlere sahip olmayan siyasetin genelde de başarıyı yakalamayacağını belirterek, bu yönde yerel yönetimlerin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °