Akbulut`tan Mitinge Davet

MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut, Cumartesi günü Ankara’da yapılacak olan “Türkiye” mitingine davet etti.

SİYASET 7.11.2013 14:49:00 0
Akbulut`tan Mitinge Davet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut, 9 Kasım Cumartesi günü Ankara Tandoğan Meydanında yapılacak olan “Türkiye” mitingine tüm Karabük halkını davet etti. Parti binası önünde 08.30’da araç kaldırılacağını belirten Akbulut, “Milli Değerleri Koru ve Yaşat başlığı altında 9’ncusu olan ‘Türkiye’ temalı açık hava toplantımız Ankara Tandoğan Meydanında 9 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 14.00’da yapılacaktır. Mitinge merkez ve ilçelerimizden otobüslerle katılım olacaktır. Türk milletinin değerlerinin ayaklar altına alındığı vatanın bölünmez bütünlüğünün tehlikeye atıldığı ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ sözünün ülkenin her yerinden silindiği bir dönem geçiriyoruz. Andımızı kaldıran İstiklal Marşının müziğinin değiştirilmesi düşünülen vatan coğrafyamızda kurtuluş savaşımızın ruhu zedelenmekte milletleri bir arada tutan başta dil olmak üzere ne varsa tartışmaya açılmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkenin birlik beraberliğine milli değerlerine uzanan emperyalizmin yerli işbirlikçilerinin bu oyununu bozmak üzere milletimizle birlikte gereken mücadeleyi vereceğiz. Bu bağlamda Ankara mitinginden yükselecek milyonların Türk sesi AK Parti iktidarına bir uyarı olacaktır. 9 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 14.00’da Ankara Tandoğan Meydanında yapılacak mitinge parti binamızın önünden Cumartesi günü sabah saat 08.30’da otobüsler kalkacak. Bütün Karabük halkımız davetlidir” dedi.  


2014 Mahalli İdareler Seçimi

  11 Kasım’a kadar aday adaylarının başvuruda bulunmaları gerektiğini belirten Akbulut, “2014 Mahalli idareler seçimi ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bilindiği üzere mahalli idareler seçiminde Belediye Başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği seçimleri olacaktır. Bu seçimlerde partimizden aday olacak arkadaşlarımızın Karabük MHP Merkez İlçe Başkanlığına 11 Kasım 22 Kasım tarihleri arasında müracaat etmeleri gerekmektedir” diye konuştu. (Ersin TURAN)


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °