AKSOY; “EVLADIMIZ İLE GURUR DUYUYORUZ”

13-16 Nisan Tarihlerinde Ukrayna´da Düzenlenen Avrupa Şampiyonasında Ay Yıldızlı Bayrağı Göklere Çektiren, Karışık Dövüş Sporları Dalında 60 Kiloda Şampiyon ve Daha Öncede Çok Sayıda Madalyası Bulunan Milli Sporcu Orhan Karadağ Mu

GÜNCEL 6.05.2016 15:58:23 0
AKSOY; “EVLADIMIZ İLE GURUR DUYUYORUZ”

 

Başkan Aksoy´u makamında ziyaret eden Avrupa Şampiyonu sporcu Orhan Karadağ, finallerde 4 rakibini de yenerek Avrupa şampiyonu olduğunu, bu süreçte önce Türkiye daha sonra da Balkan şampiyonu olarak Milli Takıma seçildiğini, daha sonrada şampiyonlukların geldiğini söyledi.
Karadağ, başarısında büyük pay sahibi olan hocalarına teşekkür ederken, “Spora ve sporcuya çok büyük destekler veren Belediye Başkanımız Sayın Dr. Necdet Aksoy benden de desteklerini esirgemedi. Ziyaretimin asıl amaçlarından birisi de bu idi. Başkanımıza söz vermiştim ve başardım. Kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada Avrupa ve Dünya şampiyonu olmak için var gücümle çalışmalarıma devam edeceğim” dedi.
Orhan Karadağ ile gurur duyduğunu ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Şehrimizden yetişmiş bir evladımızın Avrupa şampiyonu olarak bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Yaşı henüz çok genç. İnşallah çok daha büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum. Avrupa´nın pek çok ülkesinde bireysel sporlara çok önem verilirken bizde henüz bu kadar gündem de değil. Ancak ifade etmek isterim ki Safranbolu Belediye Sporun kapıları Orhan Karadağ evladımıza sonuna kadar açık. Ben yeniden kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Başkan Aksoy, ziyaretin ardından başarılı sporcuya çeşitli hediyeler takdim etti.


Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °