Aksoy`a Zİyaret

Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz, 30 Mart yerel seçimlerinde yeniden göreve seçilen Başkan Aksoy’u ziyaret ederek, yeniden seçildiği görevinde başarılar diledi.

GÜNCEL 19.04.2014 19:46:16 0
Aksoy`a Zİyaret

Deniz, “Başkanımız geçtiğimiz beş yılda oldukça başarılı çalışmalara imza attı. İnşallah yeni dönemde yine Safranbolu için aynı şevkle çalışmaya devam edecekler. Kendilerine görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanımızın çalışmalarındaki başarılarını görüyor ve takip ediyoruz. Bende kendilerine başarılar hayırlı çalışmalar diliyorum. 30 Mart yerel seçimlerinin üzerinden hayli zaman geçmesine karşın ziyaretçilerimizin ardı arkası kesilmiyor. Allah hepsinden razı olsun. Bu gösteriyor ki işimizi bir aile ruhu içerisinde doğru yapıyoruz. Yeni dönemde de Safranbolu’nun geleceğini imar ederken yine Safranbolu halkı ile karalarımızı vereceğiz. Ben sayın başkanımıza yeniden teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.  

 Tümen’den Ziyaret

Karabük Esnaf Ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Nurettin Tümen, Başkan Aksoy’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Tümen, “Safranbolu bölgemizin güzide şehirlerinden birisi, böylesi güzel bir şehrin yöneticisi olmak güzel bir tecrübe olmakla birlikte bir hayli de zor diye düşünüyorum. Başkanımız geçtiğimiz dönem halkı ve personeli ile bir bütün olup pek çok başarılı çalışmaya imza attı. Yeni dönemde de yine başarılı çalışmalar ile Safranbolu’nun dolayısı ile ilimizin adını her platformda başarı ile duyuracağına inanıyor, yeniden seçilmesinden dolayı da hayırlı olsun diyorum” dedi.

  Başkan Aksoy ise, “Değerli oda başkanımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Safranbolu Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri ile hiçbir zaman iletişimi,  paylaşımı koparmadık. Yaptığımız başarılı çalışmalarda hep fikir birliği içerisinde olduk. Ben özellikle bizlerden desteklerini ve dualarını esirgemeyen tüm dostlara teşekkür ediyorum. Ayrıca bende Sayın Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °