AKTAŞ;“YAŞLILARIMIZA SAYGI VE İTİBAR GÖSTERMEK BİR MİNNET BORCUDUR”

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasın-da kutlanan “Yaşlılar Haftası” çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bu kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen beraberinde Yücel Huzurevi Müdürü Sezai Ertaş ve Huzurevi sakinle

GÜNCEL 22.03.2017 20:57:30 0
AKTAŞ;“YAŞLILARIMIZA SAYGI VE İTİBAR GÖSTERMEK BİR MİNNET BORCUDUR”

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasın-da kutlanan “Yaşlılar Haftası” çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bu kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen beraberinde Yücel Huzurevi Müdürü Sezai Ertaş ve Huzurevi sakinleri ile birlikte Vali Mehmet Aktaş´ı makamında ziyaret ettiler.

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen beraberinde Yücel Huzurevi Müdürü Sezai Ertaş ve Huzurevi sakinleri ile birlikte Vali Mehmet Aktaş´ı makamında ziyaret ettiler.

Huzurevi sakinleriyle kısa süre sohbet ederek sorunlarının dinleyen Vali Mehmet Aktaş “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımıza saygı ve itibar göstermek bir minnet borcudur. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sağlamak toplum olarak öncelikli görevlerimiz arasındadır.”diye konuştu.


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °