ALİSA PASTANESİ´NDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Yılların vermiş olduğu tecrübeyi tekrar Safranbolu´ya kazandıran ALİSA PASTANESİ bugün görkemli bir açılış töreniyle Safranbolu´ya hizmete başladı.

GÜNCEL 5.04.2019 14:47:25 0
ALİSA PASTANESİ´NDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

 

Cuma namazı sonrasında yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ALİSA PASTANESİ açılış programına Vali Yardımcısı Barboros Baran, Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Karabük İl Özel idare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner, kurum ve daire müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

ALİSA PASTANESİ sahibi, hizmet sektörüne yıllarını vermiş Ali Sarı yaptığı açılış konuşmasında davetlilere teşekkürlerini iletti.

Açılış töreninde konuşan Vali Yardımcısı Barboros Baran, “Ali Bey yılların biriktirdiği tecrübeyle kısa bir süre sonra tekrar bu tecrübeyi bizlere kavuşturdu. Hayırlı bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ise yaptığı konuşmada, “Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ali Bey yıllardan beri hizmet sektöründe iştigal eden biri. Bizler böyle açılışlar gördüğümüzde mutlu oluyoruz. İstihdam yaratıcı faaliyetlerde bulunan her açılış bizleri mutlu ediyor. Bizlere de ekonomiye de devletin ekonomisine de katkıda bulunacaktır. Yatırımda bulundukları için Ali Bey´e teşekkür ediyorum. Güven arttıkça yatırım artacaktır.” dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise, “Hayırlı, bol kazançlar diliyorum. Ali Bey´e Safranbolu´ya böyle bir mekan kazandırdığı için teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmalardan sonra İlçe Müftüsü İsmail Temur tarafından açılış duasının yapılması ve kurdele kesimiyle ALİSA PASTANESİ Safranbolu´nun hizmetine açıldı.

ALİSA PASTANESİ sabah 05:00 akşam 00:00 saatlerine kadar Safranbolu´nun hizmetinde.


Salı 26.4 ° / 5.9 °
Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °