ALPEREN OCAKLARI MUHSİN YAZICIOĞLU’NU ANDI

Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ölümün 4. yılında Karabük'te Alperen Ocakları tarafından düzenlenen gecede anıldı. Karabük Alperen Ocakalrı tarafından Karland düğün salonunda gerçekleştirilen

GÜNCEL 26.03.2013 10:56:01 0
ALPEREN OCAKLARI MUHSİN YAZICIOĞLU’NU ANDI
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan gecede Yazıcıoğlu'nu anlatan slayt sunumu yapıldı.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler program da yaptığı konuşmada, teknolojik gelişmişliğe rağmen Yazıcıoğlu'nun helikopterinin yerinin bulunamamasının düşündürücü olduğunu ve 4 yıldır olayı faili meçhul olarak kaldığını öne sürerek, hükümetin bu konuda başarısız olduğunu söyledi.
Yazıcıoğlu'nun kişiliği ve düşünceleri ile kendileri için örnek bir insan olduğunu aktaran Şenliler,
“Merhum başkanımız her zaman için bu ülke için çalışmıştır. Düşüncelerinin hepsi tüm toplumu kapsar. Bu ülke de darbelerden en fazla zararı görendir. 10 yıl ceza evinde haksız yere yatmasına rağmen bu ülkeye küsmemiştir. Biz her zaman onun gösterdiği hedefler doğrultusunda ve siyasi çizgisinde devam edeceğiz. 4 yıldır aydınlatılamayan bir kaza var. Herkes farklı bir şey söylüyor. Herkes kaza diyor ama bizim için bir cinayettir. Bu cinayettin en kısa sürede aydınlatılması ve suçluların adalete teslimini istiyoruz” dedi.
Ülkemde çözüm süreci diye bir sürecin başladığını ifade eden Şenliler, “Bizim için çözüm süreci çözülme sürecidir. Bir de Avrupa Birliği (AB) sevdası var. Bu iki oluşum da ülkemiz için olumsuzluklar sürecidir'' diye konuştu.
Konuşmaların ardından Yazıcıoğlu için Hatim duası okunarak program sona erdi.

Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °