“Amacımız vatandaşla birlikte hareket etmek”

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Halk Günü toplantısında, amaçlarının çalışmaları ve projeleri Safranbolu halkıyla birlikte, onların da razı olacağı şekilde yapmak olduğunu söyledi.

GÜNCEL 5.08.2021 22:49:16 0
“Amacımız vatandaşla birlikte hareket etmek”

 

Her hafta perşembe günleri Belediye hizmet binasının 6. katındaki toplantı salonunda yapılan Halk Günü toplantısı, yine vatandaşların yoğun ilgisiyle devam etti.
Toplantıya katılanların talep ve ö-nerilerini tek tek dinleyen Safranbolu Bele-diye Başkanı Elif Köse, bir yandan notları-nı alırken diğer yandan ivedilikle çözülebi-lecek talepleri ilgili birimlere sevk etti.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Bu toplantı vesilesi ile değerli hemşehrilerimi bire bir dinleme fırsatı buluyorum. Karşılıklı istişare imkanı da buluyoruz. Gelen olumlu tepkiler ise ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun kanıtı. Tüm ekibimizle birlikte ilk günkü şevkle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Safranbolu hizmetin en iyisi ve en güzeline lâyık. Bizim amacımız çalışmalarımızı ve projelerimizi halkımızla birlikte, onların da razı olacağı şekilde yapmak.” dedi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °