Ankaragücü- Karabükspor Maçın Ardından

Spor Toto Kupası A Grubu'nda mücadele eden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, 'Kupada 6 maç çok fazla 3 veya 4 maç olması gerekirdi' dedi.

GÜNCEL 14.04.2012 17:48:15 0
Ankaragücü- Karabükspor Maçın Ardından

Korkmaz, Spor Toto Kupası A Gurubu'nda, karşılaştıkları ve 3-1 yendikleri MKE Ankaragücü maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, oyundan dolayı futbolcularını tebrik ettiğini söyledi. Maça uzun zamandır sakat kaldığı için maç eksiği olan futbolcularla çıktıklarını vurgulayan Korkmaz, 'Futbolcularımın iyi oynamaları ve oyuna konsantre olmaları bizim için iyiydi. Kazandık. Çok fazla, yani 6 maç olması çok fazla. Kupada 6 maç çok fazla, 3 veya 4 olması gerekirdi. Biz öyle tahmin etmiştik. Maalesef bunları oynayacağız. tebrik ediyorum oyuncularımı' dedi.
Karabükspor'un genç oyuncularından Ceyhun, çok iyi bir mücadele olduğunu söyleyerek, 'Kendimi iyi hissettim. Hocam da bana şans verdi. Formayı kapmak için elimden gelen mücadeleyi vermek istiyorum' derken, Barış ise, A takımı ile ikinci maçı olduğunu belirterek, 'Hocam şans verdikçe kendimi daha iyi yerlerde değerlendirmek istiyorum' ifadesinde bulundu.

ANKARAGÜCÜ CEPHESİ
MKE Ankaragücü Teknik direktörü Hakan Kutlu ise futbolcularının bir maç daha tecrübelendiğini söyledi. Turnuvaya 8 takımın katıldığını ve kendileri için çok önemli olduğunu anlatan Kutlu, şunları söyledi:
'Katılan takımlar bu turnuvayı uzun görebilir ancak bizim durumumuz farklı. Takım kaptanımız Aydın hariç 16 ve 20 yaş arası futbolcularla mücadele ediyoruz. Futbolcularımın bu ligde her oynadığı maç, bırakın maçı, antrenman bile çok değerli. Bizim için faydalı bir turnuva. Maça gelince, zaten sonuçlara çok bakmıyoruz. Karşımızda çok kuvvetli bir takım var. Her ne kadar 5-6 futbolcusunu oynatmamış olsa da çok genç ve değerli futbolcular. Bizim için fena bir maç değildi, sonucu çıkartırsak. Oyunda
pozisyonlarımızda oldu, ancak topa daha çok sahip olan Kardemir Karabükspor'du. Futbolcularımız bir maç daha tecrübelendiler. Bu gelişim süreçlerini şimdiye kadar çok iyi tamamladılar, bundan sonra da iyi tamamlayıp Türk futbolunda söz sahibi olacaklarını düşünüyorum'
Veli Torun ise, hatalardan dolayı gol yediklerini söyleyerek, 'Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başladık. Karşımızdaki takım her ne kadar yedek kadro ile çıksada tecrübeli takım. Hak ettikleri bir galibiyet aldı' dedi.
Genç kaleci Gökhan ise ilk defa forma şansı bulduğunu belirterek, 'Şanssız üç tane gol yedik. Sonuçta gol yemek de kurtarmak da var. 3-1 mağlup olduk üzgünüz' diye konuştu.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °