ARKA SOKAKLAR EKİBİ SAFRANBOLU´YA HAYRAN KALDI

Türkiye´nin en sevilen dizi filmlerinden birisi olan Arka Sokaklar Safranbolu çekimlerine başladı.

GÜNCEL 22.12.2016 12:27:36 0
ARKA SOKAKLAR EKİBİ SAFRANBOLU´YA HAYRAN KALDI

 

Tarihi çarşı ve Yeni Çarşıda çekimleri devam eden dizinin yeni bölümleri için Safranbolu´da bulunan ünlü oyuncu Özgür Ozan, Safranbolu´nun her şeyi ile muhteşem bir kent olduğunu söyledi.

 Ozan; “ Safranbolu ilk kez geliyorum. İnanın çok daha önce gelmiş olsaydım diye pişman olduğumu ifade etmek isterim. Yazın ilk fırsatta ailemle birlikte gelmeyi düşünüyorum.  Safranbolu´da şunu fark ettim, manzarası, havası, insanının cana yakınlığı muhteşem. Ben olduğum içinde yardımcı olduklarını görüyorum ama olmasam da insanınız o kadar sıcakkanlı ve cana yakın ki yinede aynı desteği verirlerdi. Bu arada geldiğimden beri bol bol safranlı lokum yedik. Safranbolu muhteşem bir bitki” dedi.

2 bölüm Safranbolu´da olduklarını ifade eden Ozan, desteklerinden dolayı Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ve ekibine de teşekkür ettiğini söyledi.

Dizi setini ziyaret eden Başkan Aksoy ise; Safranbolu´nun tanıtımı açısından güzel bir çalışma. Bu tür dizi, sinema, belgesel çekimlerinin Safranbolu´da daha fazla yer alması için çalışmalarımız devam edecek. Ben şahsım ve Safranbolu adına tüm ekibe teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmaların Korumacılığın Başkenti, Osmanlı´nın Parmak İzi Safranbolu´muza çok büyük katkıları olduğunu düşünüyorum” dedi.

Ekiptekilerin verilen öğle arasında kendilerine ikram edilen yöresel yemeklerden de övgü ile bahsetmeleri gözlerden kaçmadı.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °