Arslan, Belediye Meclis Üyeliği İçin Müracaatını yaptı

İş, siyaset ve cemiyet hayatının yakından tanıdığı ve sevdiği, Dayecom inşaat firmasının yönetim kurulu başkanı işadamı Mehmet Nuri Arslan Ak Parti´den Safranbolu Belediye Meclis Üyeliği için müracaatını yaptı.

GÜNCEL 14.11.2018 15:16:43 0
Arslan, Belediye Meclis Üyeliği İçin Müracaatını yaptı

 

Daha önceki yıllarda Ak Parti Safranbolu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğini de başarılı bir şekilde gerçekleştiren İşadamımız Mehmet Nuri Arslan, yıllardır yaşadığı ve çok sevdiği Safranbolu´ya daha iyi ve kalıcı hizmetler verebilmek için aktif görev üstlenmek gerektiği düşüncesiyle yola çıktığını ve müracaatını yaptığını söyledi.

Önceki günü parti binasında İlçe başkanı Ali Kaya ve parti yöneticilerinin de bulunduğu toplantıyla müracaatını yapan işadamı Mehmet Nuri Arslan burada yaptığı kısa konuşmada yıllardır yaşadığı ve sevdiği tarihi ve turistik kente aktif hizmet edebilmek için aday adayı olduğunu söyledi.

Safranbolu´da gerçekleştirdiği inşaat projeleri ile yüzlerce dar gelirli ailenin yuva sahibi olmasını sağlayan işadamımız Mehmet Nuri Arslan Ak Parti´nin kuruluşundan bu yana bir nefer gibi çalıştığını ifade ederek “Yıllardır ailemizle birlikte tarihi ve turistik kentimiz, göz bebeğimiz Safranbolu´muzda yaşıyoruz. Kentimizin Yönetiminde söz sahibi olabilmek ve aklımızda ki projeleri gerçekleştirmek için aday adayı oldum. Partimiz de bu göreve layık gördüğü ve listeye kabulümüz gerçekleştiği takdirde kentimiz için yoğun bir tempoda çalışmak ve hayırlı kararlara imza atmak istiyoruz” diye belirtti.   

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Perşembe 25.9 ° / 8.4 °
Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °