AŞK-I MİNYATÜR VE ÜÇ ŞOVALELER`E YOĞUN İLGİ

Safranbolu Belediyesi Bünyesinde çalışmalarını sürdüren Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) ve Halk Eğitim Merkezi otaklığı ile açılan kurslarda kursiyerler tarafından yapılan eserlerin sergilerinin açılışları devam ediyor

GÜNCEL 7.05.2015 19:40:40 0
AŞK-I MİNYATÜR VE ÜÇ ŞOVALELER`E YOĞUN İLGİ

Bu gün açılışları gerçekleştirilen Minyatür sergisi “ Aşk-ı Minyatür “ ile Resim Sanat sergisi “Üç Şövaleler “ Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Temel, Karabük Milletvekili Osman Kahveci`nin eşi Halime Kahveci, Ak Parti Karabük kadın Kolları Başkanı Hülya Uğur Kocakavak, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sezai Öztaş, kursiyerler, vatandaşlar ve basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşti.
Cıngıllıoğlu Sanat Galerisinde yapılan açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Temel; “ SAKEM ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığında gerçekleşen kurslarımızda kursiyerlerimizin ortaya çıkardığı birbirinden güzel eserleri sizlerin beğenisine sunmaya devam ediyoruz. Bu gün yine iki sergimizin birden açılışını gerçekleştireceğiz inşallah. Kursiyerlerimiz gördüğüm kadarı ile harika işler başarmışlar. Bu da SAKEM`in düzenlediği kurslar ve çalışmalarda ne kadar başarılı olduğunun bir göstergesidir. Ben başta Halk Eğitim Müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sergilerimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Cıngıllıoğlu Sanat Galerisindeki açılışın ardından Çarşı SAKEM Şubesinde Üç Şovaleler isimli resim sergisinin açılışına geçildi.
Her iki sergide vatandaşların büyük ilgi ve beğenisini kazanırken, sergilenene eserlerin oldukça profesyonel olması gözlerden kaçmadı.


Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °