“Ay yıldızlı bayrağımıza rengini kanlarıyla veren şehitler”

Başkan Altınöz´ün 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajını yayımladı.

GÜNCEL 17.03.2018 17:50:09 0
“Ay yıldızlı bayrağımıza rengini kanlarıyla veren şehitler”

 

18 Mart  Çanakkale Deniz ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Türk milletinin Çanakkale´de zor koşullar altında, kendinden çok güçlü ordulara karşı kazandığı büyük zaferle bir destana imza attığının altını çizdi.

Başkan Altınöz, mesajında şu ifadelere yer verdi: 'Çanakkale, Türk askerinin toprağında yendiği milletlere karşı gösterdiği insani değerlerin ortaya konması bakımından dünya uluslarına verilmiş çok anlamlı birçok mesajla yüklüdür. Bu güzel vatanda özgürce yaşayan bizler, bu anlamlı ve önemli günde şehitlerimizi tekrar şükranla, saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Çanakkale´de iman gücüyle düşman askerlerini dize getiren asil bir milletin mensubu olduğumuz için ne kadar gurur duysak azdır. Gururluyuz, çünkü ay yıldızlı bayrağımıza rengini kanlarıyla veren şehitlere sahip yüce Türk milletinin bir ferdiyiz. Çanakkale şehitliklerini gezdiğinizde buradaki manevi havayı teneffüs etmenizin birinci sebebi, bu yüksek ruhun halen canlı olmasından kaynaklanmaktadır.
Bu vesileyle vatanımız için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize ve şehitlerimizin bizlere emaneti olan bütün sevdiklerine şükranlarımı sunuyorum.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °