Ayvalık Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık Eskipazar´ı ziyaret etti.

GÜNCEL 24.01.2019 16:21:45 0
Ayvalık Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

 

 Eskşpazar Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ile başlayan ziyaret, Kaymakam, Belediye Başkanı, Ziraat Odası Başkanlığı, İlçede faaliyet gösteren içecek fabrikası, büyükbaş hayvan işletmesi ile devam etti. Eskipar´ın tarım potansiyeli, uygulanabilecek projeler ve bu kapsamda önümüze çıkan sorunların çözümü noktasında, kurum olarak ya da kurumlararası işbirliği ile çözümün sağlanması gibi konular görüşüldü. Ayrıca Eskipazar da yapımı devam eden sulama göletlerinin tamamlandığında etkin ve sürdürülebilir projelerin uygulanması için çalışmalar yapılması gündeme getirildi.
Son olarak, özellikle örtüaltı tarımın yoğun olarak yapıldığı Köyceğiz köyünde çiftçi toplantısı yapılmıştır. Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık Tarım ve Orman Bakanlığı çalışmaları ve  uygulanan projeler hakkında bilgilendirme  yapmış, çiftçilerin sorunları, talepleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur.
Ayvalık “Hizmet sunduğumuz sektördeki kitlenin, sorun, istek ve temennilerin yerinde dinlenilmesi ve çözüme daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşılması açısından bu tür ziyaretlerimiz devam edecektir.” dedi.


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °