“Bağımlılıkla Mücadeleye Devam'

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında devam eden Muhtarlar Toplantısı Safranbolu Halk Kütüphanesinde yapıldı.

GÜNCEL 1.03.2018 23:51:10 0
“Bağımlılıkla Mücadeleye Devam

 

Ürkmezer´in Başkanlığında gerekleşen toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, İlçe Jandarma Kom. V. Talat Güzkayalı, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çalışır, İl Genel Maclisi Üyesi Ahmet Cengiz, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, Kaymakamlık ve Belediye Birim Müdürleri, Kargaz ve Tedaş yetkilileri ile çok sayıda Mahalle ve Köy Muhtarı katıldı.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda mahalle ve köylerin sorunları ele alınırken Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, sorunları yakinen takip ettiğini Safranbolu´nun her köyüne, her mahallesine hizmetin en kalitelisini götürmek için tüm ekiplerle beraber gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

 

Son haftalarda yoğunlaşarak devam eden bağımlılıkla mücadeleye de değinen Ürkmezer; “ Bağımlılıkla mücadele kapsamında muhtarların denetim ekiplerine yardımcı olmalarını istiyoruz. Emniyet ve Jandarma tarafından denetimlerin artırılması konusunda gerekli talimatlar veriliyor. Burada amacımız özellikle genç ve çocuklarımızın bağımlılık yapan maddelerden uzak tutulmasıdır. Bu kapsamda mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” dedi.

Toplantıda ayrıca, Muhtarların sorumluluk alanları ve vatandaşların sorunlarının çözümleri ile ilgili kurumların koordinasyonu,  İl Sağlık Müdürlüğünün Safranbolu projeleri, evde bakım hizmetleri ile ilgili yapılan yardımlar, belediyenin köy ve mahalle muhtarlarına destek olması Belediye ve Kaymakamlık olarak vatandaşa sınırsız hizmet gibi konularda konuşuldu.

 

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, gerçekleştirilen toplantılara icabet eden ve çalışmalarda kendilerine destek veren tüm muhtarlara teşekkür etti.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °