BAHAR TEMİZLİĞİNE DEVAM EDİYOR

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bahar temizliği tüm hızıyla devan ediyor.

GÜNCEL 9.03.2017 20:34:55 0
BAHAR TEMİZLİĞİNE DEVAM EDİYOR

/resimler/2017-3/9/2038472076110.jpg

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bahar temizliği tüm hızıyla devan ediyor. Cadde ve ara sokaklarda yıkama çalışmaları devam ederken, Mezarlık ve çevresi ve çevre yollar ile bazı mahallelerde temizlik çalışmaları devam ediyor.

Safranbolu´nun Kültür ve Korumanın Başkenti olduğunu vurgulayan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “ Gerek tarihi dokumuz gerek tüm dünyada adımızın bilinmesi, gerekse ilçemizi ziyaret eden misafirlerimiz açısından adımıza layık bir şehir olmak zorundayız. Bu nedenle belediye olarak asfalt, park bahçe çalışmaları, sosyal faaliyetler, alt yapı, yol genişletme, kaldırım gibi çalışmaların yanında ilçemizin temizliği ile de ön plana çıkması adına ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. ” dedi.

Safranbolu´nun bilindiği üzere tüm dünyanın yakından takip ettiği önemli turizm kentlerinden birisi olduğunun altını çizen Başkan Aksoy; “Bu nedenle gerek belediye olarak bizlerin gerekse vatandaşların temizlik gibi önemli konularda dikkatli olması gerektiğini, Safranbolulu hemşerilerinin duyarlılığından şüphe etmediğini, belediye olarak ta mahalle ve caddelerin rutin temizliğinin yanında belirli periyotlar halinde yıkama çalışmaları yaptıklarını” söyledi.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °