BAKAN ÖZLÜ´DEN KARABÜK´E ÇİFTE MÜJDE

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Karabük ziyareti öncesinde Karabük-Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi alanında incelemelerde bulundu. Bakan Özlü burada Karabüklülere müjde vererek, “Karabük-Eskipa

GÜNCEL 21.10.2016 16:30:11 0
BAKAN ÖZLÜ´DEN KARABÜK´E ÇİFTE MÜJDE

 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve Karabük Üniversitesi´nin akademik yıl açılışına katılmak üzere Karabük´e geldi. Karabük´e gelmeden önce Karabük-Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri Organiz Sanayi Bölgesi alanında incelemelerde bulunan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Karabüklülere çifte müjde verdi.
Bakan Özlü “Karabük-Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri Organize Sanayi Bölgesini en kısa sürede faaliyette geçireceğiz. Hükümet olarak OSB ´lere kaynak ayırıyoruz. Ayrıca, Teknopark konusuna sıcak bakıyoruz. Kurulması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız.KOSGEB desteklerimiz sürecek. Biz daha çok teknoloji ağırlığı olan yatırımları destekliyoruz. Bu nedenle OSB ve Teknopark önceliğimiz. Karabük olarak ne istiyorsanız Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak yanınızdayız. Karabük´e Eskipazar OSB ve Teknopark hayırlı olsun” dedi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °