Bakan Eker, AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bütün engelleme çabalarına, bütün tuzaklara, tezgahlara, bütün saldırılara, partinin kapatılmaya çalışılmasına rağmen millete olan inançlarıyla yılmadan yorulmadan yollarına devam ett

SİYASET 21.08.2013 14:21:32 0
Bakan Eker, AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Karabük İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette; AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, İl Başkanı Ömer Ayar, ilçe başkanları, belde başkanları ve partililer hazır bulundu. AK Parti teşkilatlarının hükümetle vatandaş arasında köprü oluşturduğunu kaydeden Bakan Eker, “Türkiye’de son 12 yıl içerisinde 14 Ağustos 2001 tarihinden buyana hiçbir şey ondan önceki gibi değil, Türkiye hem iktisadi manada, hem alt yapısını geliştirmesi manasında, dünyanın ve bölgesinin parlayan yıldızı. Türkiye ekonomisini de, siyasetini de, kurumsal yapısını da, demokratikleşmesini de, sivilleşmesini de son 12 yıl içerisinde olağan üstü geliştirdi. Bu neyle oldu? AK Parti ile oldu. Yani AK Parti’nin seçtirdiği TBMM gurubu, bu meclis gurubunun desteklediği AK Parti hükümeti ve AK Parti’nin çok kıymetli genel Başkanı ve Başbakanımız liderimiz, bütün AK Parti ailesi Türkiye’ye hizmet yolunda yolunu devam ediyor. Türkiye’nin bütün olan biten başarısında AK Parti ailesinin bütün fertlerini çok büyük emeği katkısı var.  Bu başarıyı ortaya koyan Türkiye tarihinin en önemli siyasi organizasyonu en büyük siyasi gücü partisi değil aynı zamanda milletimiz ile hükümet arasında doğrudan bir köprü olması hasebiyle AK Parti teşkilatları önemli. Vatandaşımızın nabzını her ortamda, her platformda tutan, fabrikada da, köyde de, apartmanda da, kasabada da, kahvede de her yerde de AK Parti mensupları vatandaşlarımızın nabzını tutuyor. Vatandaşlarımızın istekleri, talepleri, teklifleri her neyse bunları alıyor, teşkilatlarımız aracılığıyla genel merkezimize, yetkili kurumlarımıza, oradan meclis kurumumuza, oradan Bakanlar Kuruluna icraata dönüştürülecek şekilde bunlar milletimize tekrar yansıyor. AK Parti teşkilatları 12 senedir böyle bir köprü kurmuş durumda. Bütün engelleme çabalarına, bütün tuzaklara, tezgahlara, bütün saldırılara, bütün çirkin muhalefet örneklerine rağmen, işte çetelerin, organizasyonların, bir takım gayri meşru teşebbüslerine varıncaya kadar partimiz aleyhine karşı bir çok hukuk dışı engelleme yapılmasına, yapılmaya çalışılmasına, partimiz kapatılmaya çalışılmasına rağmen biz milletimize olan inançla yılmadan yorulmadan yolumuza devam ettik ve hizmet yolunda parti olarak 12 yılımızı tamamladık” dedi.

 

  GEZİ PARKİ OLAYLARI

  Gezi parkı olaylarına da değinen Bakan Eker, şunları söyledi:

  “Türkiye ekonomisini güçlendirirken, bölgesinde ve dünyada artık doğru görmediği bir şeyi ‘bu doğru değildir’ diyebilen bir ülkeye geldikçe de bundan rahatsızlık duyanlarda oluyor. Geçen Mayıs ayından itibaren Türkiye IMF ile borçlarını kapattığı anda, Türkiye Mayıs ayında çok büyük yatırımlara imza atmaya başlar başlamaz bir takım karanlık güçler, bir takım organizasyonlar, bir takım maalesef saldırılarla hükümetimizi partimizi zayıflatma yolunda bir takım çabalara girdiler.”

 

  2014 SEÇİMLERİ

  2014 yılında yapılacak olan seçimlerle ilgili AK Parti teşkilatlarının daha fazla çalışması gerektiğini belirten Bakan Eker, konuşmasını şöyle tamamladı: 

  “2014 yılı Türkiye için önemli, partimiz için önemli, bugüne kadar AK Parti girdiği bütün genel, yerel seçimlerde, milletvekili seçimlerinde iki tane milletimizin önüne referandum sandığı konduğunda bunların hepsinde AK Parti’nin önerisi, AK Partinin tezi, programı, önerisi ne ise milletimiz en çok ona destek verdi. En çok milletvekili sayısı bize nasip oldu, en çok il genel meclis üyesi, en çok oyu hep AK Parti aldı. 2014’de önümüzde iki tane daha seçim var. Genel yerel seçimler Mart ayında, ikincisi cumhurbaşkanlığı seçimi, bu defa cumhurbaşkanlığı seçimi öncekilerden farklı olarak meclis tarafından değil, doğrudan halk tarafından gerçekleştirilecek, seçilecek. Onun için AK Parti teşkilatları bu seçimde her zaman olduğu gibi, her zamankinden büyük gayretle burada teşkilatlarımız kendilerini ortaya koyacak. Karabük’te il ve ilçelerinde belediye seçimlerinde AK Parti’ye yakışır en güzel neticeyi alacak.”


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °