Bartın Belediyesi tam gaz çalışıyor

Bartın Belediyesi ekipleri bir yandan karla mücadele ederken bir yandan da projeleri gerçekleştirmek için tam gaz çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNCEL 27.01.2022 14:01:16 0
Bartın Belediyesi tam gaz çalışıyor


Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde gerçekleştirilen karla mücadele çalışmaları kapsamında Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çatılarda biriken kar kütlelerinin temizlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Karla mücadele çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Yoğun kar yağışı nedeniyle çatılarda biriken ve tehlike oluşturan karları büyük bir titizlikle temizliyoruz. Esnaflarımız ve yoldan geçen vatandaşlarımız için büyük tehlike oluşturan çatılardaki karı kimseye zarar vermeden temizliyoruz. İtfaiye Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla büyük bir tehlikeyi ortadan kaldırmış oluyoruz. Görev alan personelimize kolaylık diliyorum” dedi.

/resimler/2022-1/27/1403326978871.jpg
KöyPark Projesi çalışmaları devam ediyor

Mülkiyeti Bartın Belediyesi´ne ait 113 bin metrekare alan için projelendirilen KöyPark projesi kapsamında başlatılan çalışmalar devam ediyor. KöyPark projesi kapsamında Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren marangoz atölyesinde hobi bahçeleri kulübelerinin yapımı çalışmaları sürüyor.

/resimler/2022-1/27/1403484337366.jpg
Bartın Belediyesi´ne bağlı marangoz atölyesinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çalışan personele kolaylık dileyerek, “Vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirilebileceği konseptte hazırladığımız bu proje için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Son olarak Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyette bulunan marangoz atölyemiz tarafından KöyPark girişine ahşaptan güvenlik noktası inşa edildi. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından proje alanının çevresi moloz taş duvar ve panel çitlerle çevrildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından da açık-kapalı piknik masalarının zemini hazırlanırken, zemin betonunun üzeri kayrak taş kaplaması ile yapılarak, güzel bir görünüm kazandırıldı. Yine proje içerisinde bulunan hobi bahçelerinin temel betonu da döküldü. Tabii kar yağışı nedeniyle proje alanındaki çalışmalarımıza ara vermek zorunda kaldık. Alanda ki çalışmalara ara versek de atölyelerimizde proje ile ilgili çalışmaları sürdürüyoruz. Marangoz Atölyemizde hobi bahçelerinin kulübelerini yapıyoruz. Bu anlamda marangoz atölyemiz önemli işlere imza atıyor.” dedi.

 


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °