Başkan Köse 2019´un Son Saatlerinde Ekipleri Yanlız Bırakmadı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 2019´un son saatlerinde Safranbolu´da yeni yıla huzurlu bir şekilde girilmesi için çalışan ekipleri ziyaret etti.

GÜNCEL 1.01.2020 14:26:12 0
Başkan Köse 2019´un Son Saatlerinde Ekipleri Yanlız Bırakmadı

 

Meclis 1. Başkan Vekili Onur Varlı, Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, Meclis Üyeleri Kemal Akgül ve Fatih Dökmeci´nin eşlik ettiği Başkan Köse, emniyet güçleri, itfaiye, zabıta noktası, otobüs terminali ve halk masasını ziyaret ederken, hastanede tedavi gören hastaları da unutmadı.

Belediye olarak vatandaşlarımızın yeni yıla huzurlu ve rahat bir şekilde girebilmeleri adına tüm çalışmaları tamamladıklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; ' Ekiplerimiz her zaman olduğu gibi 7/24 anlayışı ile çalışmalarına devam ediyorlar. Yeni bir yıla girmeye hazırlandığımız saatlerde de mesai arkadaşlarımızla ve vatandaşlarımızla olmak istedik' dedi.

Hastane ve terminalde vatandaşlarla emniyet ve belediye personeli ile de görev yerlerinde uzun süre sohbet eden Köse; 'Bizlerin huzuru ve güveni için, hayatlarımızı daha rahat idame ettirebilmemiz için gece gündüz çalışan tüm ekiplere kolaylıklar diliyor, tüm Safranbolu halkı adına teşekkür ediyorum. Yeni yılda da Safranbolu Belediyesi olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bir kez daha 2020´nin ilçemize, ülkemize ve tüm dünyaya huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum' diye konuştu.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °