BAŞKAN VERGİLİ KARTALTEPE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasına Kartaltepe Mahallesi ile devam etti.

GÜNCEL 7.11.2016 13:33:12 0
BAŞKAN VERGİLİ KARTALTEPE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

 

Mahalle toplantıları kapsamında bugün Kartaltepe Mahallesi´ne giden Başkan Vergili´yi Kartaltepe Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Kaya ve mahalle sakinleri karşıladı. Kartaltepe Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Kaya toplantı öncesi yaptığı açılış konuşmasında; “Göreve geldiği günden bu güne, Karabük´e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Karabük Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili´ye teşekkür ederim. Başkanımızın, mahallemize yaptığı hizmetleri içerisinde en önemli yatırımlardan şu anki içerisinde olduğumuz Sosyal Yaşam Merkezi binasıdır. Ben bu yatırım için Başkanımıza ayrıca teşekkür ederim. Açılışını Çarşamba günü yapacağımız Cevizkent TOKİ çocuk parkına ben buradan herkesi davet ediyorum. Salı günleri pazara ücretsiz otobüs tahsis edildi. Mahallemizin asfaltı yapıldı. Parkımız yapıldı. Başkanımız sayesinde mahallemizde büyük sorunlarımız tamamlandı” dedi.

Kartaltepe Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Kaya´nın ardından konuşma yapan Başkan Vergili; “Karabük genelinde asfaltsız yol kalmadı diyebiliriz. Doğalgaz %95 tamamlandı. Su borularını %70 oranında değiştirdik. Kent meydanı, kütüphane, 80´den fazla çocuk parkı, köprü, yürüyen merdivenler derken, Karabük´te yapılacak bir iş kalmadı. Şuan en büyük sıkıntımız temizlik sıkıntısı. Onu da el birliğiyle halledeceğiz. Mahallelerde konuşulacak bir konu kalmadı” dedi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Vergili, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra Kartaltepe Mahallesindeki Gezici Başkanlık Ofisi için oluşturulan Başkanlık makamından ayrıldı. Başkan Vergili Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasına 08 Kasım 2016 Salı günü saat 10:00 – 12:00 arası Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde devam edecek.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °