Başkan Aksoy`dan Özür Dilediler

Safranbolu Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Necdet Aksoy’ın hafta sonu Gümüş Mahallesi’ne yaptığı ziyaret sırasında yaşanan saldırma olayına karışanlar özür dilediler.

SİYASET 25.03.2014 17:57:20 0
Başkan Aksoy`dan Özür Dilediler

Safranbolu Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Necdet Aksoy’u ziyaret eden Gümüş Mahallesi sakinleri, Başkan Aksoy’dan özür dilediler. Başkan Aksoy, “Basında yanlış anlaşılan bir konuyu düzetmek, Safranbolu’nun geleceği ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmaları değerlendirmek için bir aradayız” dedi.

2009 yılından beri planladıkları bir çalışma düzeni olduğunu belirten Aksoy, “Safranbolu’nun her noktasını Safranbolu kalitesiyle ilişkilendirmek, Safranbolu’da ki yaşam standardını, bütün noktalara yaymak. Safranbolu’da yaşayan herkesi bu şehrin bir ferdi olarak görüp onların beklentisi doğrultusunda hizmetleri yapmak. Bu anlayışımız Safranbolu’nun her yerinde geçerli. Safranbolu’da ki bütün insanlarımızın yaşadığı bölgeleri bu şehrin bir parçası olarak kabul edip oradaki insanların yaşam standardını artırmayı hedefliyoruz. Gümüş Mahallesi’nde ki kardeşlerimizin daha müreffeh yaşayabilecekleri bir mekana kavuşturmak 2009 yılından beri hedeflerimizden birisidir. Biz bu amaçla geçen hafta Gümüş Mahallemizde bir toplantı yaptık. Bu toplantımızı oradaki kardeşlerimizle bilgi paylaşımı, bir hal hatır sormak gittik. Orada ufak çaplı bir tatsızlık yaşandı, işler sükunete erdi. Şuanda kardeşlerimiz ile birlikteyiz, bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek amacıyla bir araya geldik. Herkes hata yapar, bu yanlışlıktan dönmek en büyük erdemdir. Yapılacak olan binalarla ilgili projeleri hazırlayan TOKİ’dir. Safranbolu Belediye başkanı olarak bu binaların Safranbolu’ya yapılması için 50 kere gitmişimdir. Burada bir aksaklık varsa, bu aksaklığın giderilmesi için iki tane proje tadilatı söz konusu” dedi.

  Mahalleli adına Başkan Aksoy’dan özür dileyen İbrahim Karakuş, “Ben mahallem adına o gün yapılan yanlışlık için başkanımızdan özür diliyoruz. Başkanımıza karşı yapılmış bir olay değildi, bizden kaynaklanan bir yanlıştı” diye konuştu. 


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °