Bayıltan Koşu

Atletizm Federasyonu tarafından yapılan Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında Karabük'te yapılan ilköğretim okulları arasındaki koşularda öğrenciler zor anlar yaşadı. Bin 500 ve 2 bin metre yapılan koşulardan finişe yakalaşan baz?

GÜNCEL 20.03.2012 15:11:01 0
Bayıltan Koşu

Atletizmi Geliştirme Projesi kapmasında ilk olarak ilçelerde yapılan müsabakalarda dereceye giren öğrenciler Samsun'da yapılacak olan yarışlar için final koşusu yaptı. Karabük-Safranbolu arasındaki çevre yolunda yapılan koşularda yıldızlar ve küçükler olarak 4 kategori de yapıldı. Öğrencilerin oldukça zorlandığı koşularda özellikle kız öğrenciler bitiş çizgisinde baygınlık geçirdi. Karabük Atletizm İl Temsilcisi Okan Özyaman, ilçelerden ve il merkezinden toplam 150 öğrencinin final yarışlarına katıldığını
söyleyerek, 'Her ilçeden 16 sporcu burada bulunuyor. İl merkezindeki sporcularla birlikte final yarışı yapıyoruz. Bu yarışlar sonucun il takımını oluşturacağız. Takım daha sonra Samsun'da yapılacak olan yarışlara katılarak başarılı olmaya çalışacak' dedi.
Koşular sonucunda dereceye giren öğrencilere İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından madalya ve teşekkür belelgesi verildi.


Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °