BEKÇİLER GÖREVE BAŞLADI

Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde gece mahallelerin ve Çarşının güvenliğini sağlayacak bekçiler hizmet içi meslek eğitiminin ardından göreve başladı.

GÜNCEL 1.03.2019 01:13:52 0
BEKÇİLER GÖREVE BAŞLADI

 

Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis memurları ile göreve başlayacak 14 bekçinin katılımı ile bir tören düzenlendi.

Programda bekçilerin çalışma sistemleri ile ilgili bilgiler veren İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, bekçilerin bir gün tatilleri olduğu için 14 bekçinin bulunduğunu ifade ederek, “Safranbolu´yu 6 bölgeye ayırararak güzergâhlar belirledik. Her bölgeyle 2 bekçimiz ilgilenecek. Gece bekçilerimizin çalışma saatleri akşam 10.00 ile sabah 06.00 arasında olacak. Ekiplerimize katkı sağlacaklar. Amacımız caydırıcı olmak.” dedi.

Türkiye´de bekçilik sisteminin yeniden faaliyete geçtiğini ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “Hem Sayın Cumhurbaşkanımız hem de İçişleri Bakanımız buna çok önem veriyor. Bizler geceleri bekçilerimizin sesini duymayı özledik. Sizler tüm mahallelerimizde gücümüze güç katacaksınız. Sizlerden olan beklentilerimizi en iyi şekilde karşılayacağınıza inanıyorum.” dedi.

'Bizler gece uyurken sizler bizim güvencemiz olacaksınız.'

Bekçilerin sınav sürecinde kendisinin de görev yaptığını ifade eden Ürkmezer; “ Şimdi görüyorum ki çok iyi ve yetenekli arkadaşlarımızı seçmişiz. İnşallah Safranbolu´daki vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vereceğinize inanıyorum. Çok önemli ve çok şerefli bir mesleğe başladınız. Bildiğiniz üzere bu sınavlara pek çok insan girdi ancak sizler onların arasından başarı göstererek seçildiniz. İnşallah tüm meslek hayatınızda bizler gece uyurken sizler bizim güvencemiz olacaksınız. Sizlere tavsiyem, daha iyi hizmet vermek içinde kendinizi hem akademik anlamda hem de mesleki anlamda geliştirin.  Ben sizlere ve ailelerinize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah utandırmasın” dedi.

/resimler/2019-3/1/0125411403438.jpgSafranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in bekçilere kolaylıklar dilemesinin ardından göreve başlayan bekçiler Misak-ı Milli Demokrasi Meydanından görev yerlerine dağıldılar.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °