Belediye Spor Şehidimizi Unutmadı

Karabük 1. Amatör Ligde mücadele eden Safranbolu Belediye Sporda Şehidimizi unutmadı.

SPOR 12.02.2018 19:34:10 0
Belediye Spor Şehidimizi Unutmadı

 

Pazar günü oynanan Yaylacık Gençlik karşılaşması öncesi üzerinde Ay Yıldızlı Bayrağımız olan forma ve Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar´ın fotoğrafı ile sahaya çıkan Safranbolu Belediye Spor Futbol Takımı taraflı tarafsız tüm Safranboluluların takdirini kazanırken, Şehidimiz karşılaşmayı izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. Taraftarlar hep bir ağızdan terörü lanetledi.
Futbolculardan Yiğit Can Demir ise, beraber büyüdüğü, çok sevdiği arkadaşının resmini elinden bir an olsun bırakmadı. Belediye Sporlu futbolcular, karşılaşma da attıkları her golün ardından Bayrağımıza koşarak asker selamı verdiler.

Kısa bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Mehmet Koca, “Acımız büyük. Kardeşimizi asla unutmayacağız. Ömer Bilal Akpınar kardeşimiz ve güzel ülkemiz için şehit düşenlere Allah´tan Rahmet,  yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Halen Afrin´de Cennet Vatanımızın huzurunu ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını ortaya koyan tüm Vatan Evlatlarının da Cenabı Hak yar ve yardımcıları olsun. Dualarımız onlarla birlikte” diye konuştu.


Perşembe 25.9 ° / 8.4 °
Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °