Belediyeden Kandil Simidi İkramı

Safranbolu Belediyesi Tarafından Miraç Kandili nedeni ile Safranbolulu vatandaşlara kandil simidi ikramında bulunuldu.

GÜNCEL 14.04.2018 12:39:31 0
Belediyeden Kandil Simidi İkramı

 

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı, Tarihi Çarşı ve Ulu Camide gerçekleştirilen kandil simidi ikramı vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

Öğle Namazı sonrası vatandaşlara kandil simidi ikram eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli ile vatandaşlar arasındaki sıcak diyaloglar gözlerden kaçmazken, aynı saatlerde Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmez´in selamı ve işlerinde kolaylıklar dileği ile Belediye hizmet binasında da personele kandil simidi dağıtıldı.

İkramların ardından kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “ Bizler gelenek ve göreneklerine bağlı bir milletiz. Böylesi özel günlerde birbirimize çeşitli ikramlarda bulunur, halleşiriz. Bu nedenle Kaymakamlık ve Belediye olarak vatandaşlarımıza kandil günlerinde kandil simidi ikram ediyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi ise bizleri mutlu ediyor. Ben bu vesile ile mesai arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyor, Safranbolulu hemşerilerime tüm İslam Âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyor, Kandilin tüm dünyada barış ve huzura vesile olmasını Cenabı Hak´tan niyaz ediyorum” diye konuştu.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °